sâmbătă, septembrie 29, 2007

La dracu cu tot si toate. M-am saturat de toata prostia asta, de toata iluzia asta. Vreau sa fie si cand e atunci se alege praful de tot. Mi-e frica sa mai fac pasul asta, mi-e frica, nu pot. Imediat ce fac acest pas, totul se transforma in praf. La dracu cu tot, m-am saturat.
I have the time of my life.. frumoasa melodie.. o alta lacrima se scurge usor pe obraz. De ce exista suferinta? De ce atunci cand iti doresti ceva ai parte doar de esec? Stiu, este vina mea.. doar vina mea... Nu sunt un om perfect, poate prea imperfect... poate doar o pacoste pentru unii, un om fara nimic. Da, asta sunt. Nu stiu.. aud mereu voci, aud mereu ca totul o sa fie bine si cand colo totul este praf. Offf.. praf.. cuvantul asta, zambesc... stiu eu de ce.. vai.. Esti praf, hahahaha...frumos, nu? Chiar sunt praf... nu, nu la mine se referea.. neah.. asa in general, dar eu chiar sunt praf. M-am saturat. Jur ca nu pot sa ofer, nu mai vreau sa ofer nimic pentru ca imediat ce ofer, se alege praful de tot. M-am saturat. Fuck, mi-am amintit de ceva... ma apuc maine.. ba poate in seara asta.. nu stiu.
Am promis un articol, promit ca dracu... vai chestia asta s-a mai intamplat.. ohhh o sa fie rau, da? Ce tot imi zboara mintea la ce nu e bine..? Nu, nu sunt un om asa cum vrei tu sa fiu. Nu, nu sunt o iluzie...
As vrea...
Poate vreau prea multe intr-un timp prea scurt, nu stiu. Poate imi doresc si totusi mi-e frica. Chiar mi-e frica. Iar un esec.. M-am saturat de atatea esecuri. Vreau sa fie bine.. Poate ca Dumnezeu mi-a ascultat foarte des rugaciunile cand eu ii spuneam ca eu pot sa fiu cat de rau se poate, dar oamenii pe care ii iubesc sa fie undeva sus.. din toate punctele de vedere. Poate a venit momentul in care imi doresc sa-mi fie bine. Dar cine ma asculta pe mine?
Ma uit la oamenii din jur, toti sunt bine.. eu nu.
Asta este...
I will be the best!
Never!
M-am saturat.. de tot, de toate..