miercuri, octombrie 24, 2007


Eu si gandul... Ma confrunt des cu o chestie ce nu imi da pace. Ma macina pana la epuizare, simt ca nu mai rezist.

Provin dintr-o familie normala, pentru mine normala si simpla, pentru altii probabil complexa. Fiecare familie are anumite tipare dupa care isi educa si copiii. La noi nu exista un anumit tipar, dar exista anumite complexe pe care le-am luat si eu...

Nu este un gand curat,poate unul nevinovat.. de ura sau apreciere, nu stiu cum sa mai impart...

Datorita unor aspecte de confruntare, ajung uneori sa cred ca m-am tampit. Ma confrunt cu mine, pe baza regiunilor ce impart aceasta tara. Acum urmeaza intrebarea mea... defapt intrebarile mele..

Conteaza asa mult din ce regiune a tarii esti? Cat de mult conteaza unde si cum traim? Uneori stau si ma gandesc ca aceste aspecte nu conteaza si nu trebuie stabilit un tipar pentru fiecare regiune. Sunt oltenii oameni rai? Sunt moldovenii "jegosi", la propriu? Sunt....? Sunt...? Exista o confruntare reala intre aceste regiuni?

Nu vreau sa ranesc pe nimeni.. Iubesc acest popor, poate prea mult.. As vrea sa stiu de ce oamenii se judeca intre ei? Daca cineva a avut o anumita experienta cu cineva dintr-o anumita regiune..inseamna ca trebuie sa stabilim un tipar?

Voi de unde sunteti? Ce parere aveti?

Va multumesc si hai sa dezbatem acest subiect al regiunilor...