miercuri, ianuarie 02, 2008

"Best of 2007"

Sa ne uram...

Ahooo ahooo bloggeri , blogati
Stati putin, nu mai vanati
Posturi tari si trafic mare
Sa uitati si de mancare.

Lasati pusca cu alice
Stand pe taste’ntre gladice
Noul an ne pridudeste
Si din google ne pandeste
O schimbare de an nou
O s’avem un trafic, zau!
S’un adsense cu capu’ chel
Sa ne speriem de el,
Trei dolari pe zi vom face
Din 1000 de clickoace!

Haiiii maiii…. mai manati zauuuu …
Ca ma las de blog si eu
De va lasati si voi ,
Ca sa fim cu totii boi!

***Articol copiat de aici

Acum ca anul 2007 a trecut, raman in spate multe amintiri dintr-un an plin de:

evenimente cat de cat importante..

Va mai amintiti vara 2007, cand afara asfaltul se topea? Ei bine eu n-am uitat acele zile cand eram la volan si munceam de dimineata pana seara (noaptea tarziu)... Dar anul nu a inceput asa.
Anul a inceput departe de casa,
intr-un loc strain, fara pic de viitor.. cel putin pentru mine. Dupa primele luni din an lucrurile au inceput sa prinda culoare si am inceput sa traiesc pentru mine, sa respir pentru mine. Pastele m-a prins in varf de munte, de data asta cu altcineva. Poate ca eram fericit, poate ca nu. Ce mai conta asta? Eram eu si aveam un viitor de construit. Vara m-a prins in Bucuresti. Nimic mai placut sa suport canicula de afara in timp ce altii:


Asta nu a durut deloc, avem un vis, inca il mai am...

Cu greu vara a trecut, eu mi-am inceput o noua cariera, o noua viata.. actorul principal sunt eu. Daca anul 2006 a fost un an despre care nu v-am povestit niciodata, anul 2007 aduce pentru mine marea schimbare. Am trait un an in care a trebuit sa ma lupt in primul rand cu mine, am trait un an in care m-am maturizat si mi-am dat seama ca eu sunt cel mai important, iar persoanele de langa mine... azi sunt, maine nu. Cel mai important lucru pe care l-am invatat, a fost: trebuie sa am incredere in mine, doar asa am sa reusesc. Au fost clipe minunate in 2007, dar majoritatea au fost clipe in care nu faceam altceva decat sa muncesc, sa muncesc si iar sa muncesc. Anul 2005 si 2006 au fost anii in care doar am prapadit, nimic mai mult. Mare lucru nu am realizat in 2007, dar mi-am indeplinit anumite vise ce erau de foarte mult timp acoperite cu un strat gros de praf. Anul 2007 pentru mine a fost anul cand am decis ca trebuie sa fiu pe picioarele mele cu adevarat , sa ma simt implinit, sa simt fiecare lucru pe care-l construiesc din munca mea. Zile au trecut rapid si usor am ajuns in toamna 2007... Un nou job, un nou drum. Dupa o lunga perioada in care nu faceam altceva decat sa conduc o masina "straina", sa fiu mereu cu zambetul pe buze, in ziua din toamna anului 2007 totul s-a schimbat. Aveam responsabilitati pe cap, oameni ce asteptau de la mine o veste buna... Anul 2007, un an nou pentru mine, invechit pentru voi toti. A trecut...
In focuri:



Urari in P.S.
Va urez tuturor un singur lucru: visati, visati si aveti incredere in visele voastre!

P.S 2. Leapsa pentru cititori: Ce realizari v-a adus anul 2007?