marți, octombrie 05, 2010

Cu telefon si digital


De aseara avem televiziune digitala si primul nostru fix... unde, posibil in viitor, o sa raspunda robotul cu familia Visan!
Digital inseamna o calitate mai buna a imaginii, un meniu (EPG) din care poti alege/programa o emisiune pe care doresti sa o vizionezi, poti asculta radio, poti naviga printr-un meniu propriu, poti afla informatii noi, ai mai multe posturi tv etc.
Am avut si pana acum televiziune digitala timp de 2 luni, dar nu era pe numele nostru, nu era pachetul nostru si nu aveam telefonie, ceea ce noi ne doream foarte mult. De aseara, AVEM. De ce ne doream telefonie fixa cand mobilul este mai "misto"!? Pai telefonia fixa in casa unei familii nu trebuie sa lipseasca, chiar daca sta... asa... pur si simplu. Telefonul fix nu are o descriere anume, este mai mult un sentiment ce il traiesti cand ridici receptorul. Lipsa unui touchscreen si intoarcerea intr-un timp indepartat, iti da o senzatie frumoasa. Asa cum am spus, telefonul este un sentiment, o traire printr-un fir...este un sentiment de insurubare a degetului prin firul ce leaga receptorul de telefon. Cat despre nr. de telefon.... 10.10... si inca 2 :P cu prefix de UPC Galati :))