duminică, decembrie 18, 2011

Petrecere UPC

Este al doilea an cand merg la petrecerea de revelion organizata de UPC Romania pentru angajatii sai. Sunt angajat in aceasta firma de un an si sase luni si pot spune, afirma intr-un mod corect ca aici am gasit oameni cum rar gasesti. Oameni ce iti sar in ajutor, ce te asculta/iti asculta durerile sau frustrarile. In aceasta firma am gasit o a doua casa! UPC nu isi plateste oamenii foarte bine, din contra cred ca platesc foarte prost. UPC (Romania), daca e sa iei doar acest nume nu inseamna nimic, doar o firma de cablu unde angajatii sunt tratati cu indiferenta si dispret. Dar nu despre compania UPC vreau sa vorbesc, vreau sa vorbesc despre oamenii din aceasta companie si despre colegii mei. In tot acest timp, de cand lucrez aici am tot avut probleme, diferite probleme si pot spune cu mana pe inima ca toti oamenii de aici au facut totul sa ma ajute. Si eu, la randul meu, cand cineva a avut probleme am incercat sa ajut cum am putut. Nu m-am lasat mai prejos pentru ca am invatat de la ei sa respect, sa imi pastrez o imagine frumoasa, sa fiu un om frumos. Da!!! Am colegi frumosi, foarte frumosi!. Imi pare rau ca anul care vine trebuie sa ii parasesc.
La petrecerea de aseara nu am stat foarte mult, fiind nevoit sa merg acasa la aia mica si sa plecam cu niste treburi. Dar in cele 2 ore cat am stat la petrecere, m-am simtit bine, le-am admirat dansurile/horele moldovenesti, care sunt foarte frumoase. La Bucuresti nu se poarta asa hore, ca in moldova! Chiar daca in aceasta parte a tarii oamenii sunt mai putin avuti, ei nu uita niciodata sa se distreze si sa se simta bine. Nu am putut sa stau pana la final, asa ca undeva pe la 21:00 m-am retras.
In incheiere vreau sa va doresc, scumpii mei colegi, un an nou plin de veselie, indeplinirea target-ului lunar :) si cel mai important sanatate
La Multi Ani UPC!