vineri, decembrie 23, 2011

Craciun Fericit!

Craciun Fericit!!!
Intreaga saptamana a fost incarcata, inca de luni am inceput cu curatenia prin casa. Imediat ce am venit de la munca m-am apucat, impreuna cu aia mica, de spalat geamurile si de bagat perdelele la masina. Prima zi a fost una de cosmar, sa te urci pe fel si fel de lucruri la frica pe care o am eu de inaltime, chiar e un cosmar. Marti am inceput cu dormitor si am terminat cu bucataria: spalat, aspirat, sters praful, dat si pus una ala, sters faianta...o sumedenie de lucruri. De miercuri a fost mai ok pentru ca am inceput la ornat bradul, dar a fost si cea mai grea treaba. Iti trebuie atentie distributiva!Joi am continuat cu cozonacii, aia mica spune ca anul asta a fost un esec, eu nu spun asta. Mie imi plac! Ea crede ca eu mananc orice si ca nu conteaza daca au sau nu aspect. Ba da! Conteaza si aspectul, dar ceea ce face ea, mereu e bun :) Oricum e cea mai tare bucutareasa! Daca ar cunoaste-o Jamie Oliver, i-ar face o oferta de colaborare! Vineri, adica azi, m-am odihnit la greu. De cum am ajuns acasa, m-am pus in pat si am sforait pana mai acum o ora. Saptamana asta a fost ingrozitoare, a fost apocaliptica, DAR vine Craciunul! Abia astept sa vina! Abia astept sa vina Mos Cracila :D Cam asta a fost saptamana de dinainte de Craciun! Dar aceasta saptamana se incheie intr-o maniera frumoasa. Vin parintii mei pe la noi! Este primul Craciun cand il facem cu ei si primul Craciun cand nu il facem la tara, la gura sobei.
Si sa inchei aceast post intr-o nota maxima:
Va urez tuturor Sarbatori calde si maxim de distractie!
Va iubesc, te iubesc gandule!
La Multi Ani!

P.S. Ne vedem imediat dupa Craciun :)
P.S.2. Sunt curios de fiecare ce primeste de Craciun! Asa ca, daca nu aveti putin timp Duminica, va rog sa spuneti ce primiti!
P.S.3. Daca nu v-ati hotarat ce sa cumparati de Craciun rudelor, prietenilor, iubitei/iubitului, puteti citi cu atentie postul Biancai din al ei blog: http://www.bialog.ro/2011/12/cum-sa-daruiesti-un-sentiment-cele-mai-frumoase-cadouri/
Fara sa vrea, mi-a dat idee de cadou pentru aia mica! Tnx Bia :) 


Vineeeeeeee Craciunullllllllllll!!!!!!!!!!!!!