miercuri, februarie 22, 2012

Oficial: Împachetăm

Suntem pe ultima sută şi totul devine mai apăsător. Lucrurile din casa nu îşi găsesc starea necesară de echilibru şi necesită aşezarea lor în diferite cutii. Este o muncă deranjant de stresantă şi nu pentru că ai putea să uiţi ceva, ci pentru faptul că ai putea să îţi dai seama că ai uitat să pui ceva în cutie abia după ce ai sigilat-o. Azi ne-am apucat oficial de strâns prin casă. Ne-am apucat cu hainele, din motive (evident) obiective: ocupă cel mai mult spaţiu, sunt "aruncate" prin toată casa. Am terminat cu aceste minunate haine! Le-am împărţit pe două categorii (a treia nu îi dau importanţă pentru că este minoră): unele de dus la ţară şi unele de luat la Bucureşti. În timp ce împachetăm aceste minunate haine, vorbeam cu aia mică despre momentele când am aterizat eu în Galaţi. Am venit cu un mic bagaj şi acum trebuie să chem un tir. Împreună am strâns multe lucruri, de la cele mai mici până la unele uriaş de mari şi grele. Prima zi de lucru la domiciliu s-a încheiat cu o ieşire la cafenea. Îmi doream din toată fiinţa mea puţin relax şi a venit când mă gândeam mai puţin. În timp ce strângeam din lucruri, se uită aia mică în sufragerie şi mă întreabă:

- Azi nu trebuie să vină Ana şi Ady pe la noi!?

- Yuh... Ba da...!

- Păi şi unde îi primim!?

În acel moment m-am uitat în jurul meu şi am realizat (din nou) ce e la mine în casă şi cum lucrurile se întâmplă cu adevărat! Dacă acum jumătate de an îmi doream din toată puterea şi din toată fiinţa mea să mă întorc la capitală, azi parcă îmi stătea ceva în gât. Poate este vorba de o ameţeală de moment când te gândeşti la câte ai de strâns şi cât trebuie să munceşti ca totul să fie bine. Nu ştiu! Cert este că am trăit o perioadă bună de timp în acest oraş şi vorba aia, te acomodezi. Azi am primit şi o întrebare: Dar tu nu ar trebui să te bucuri că pleci!? Doar de acolo eşti! Am răspuns: Ba da! Mă bucur enorm că mă întorc acasă, la mine acasă... Dar.. dar nu ştiu! Sunt un om comod şi nu îmi plac deloc schimbările astea generale. Mă stresez la maxim şi parcă nu se mai termină. Sunt sigur că totul o să fie ok şi că o să pornim pe un alt drum, probabil mai bun... Dar na, până nu te vezi cu sacii în căruţa nu spui hop.

Trebuie să vă spun şi de aia mică câte ceva! Şi-a terminat de "lucrat" dantura. Înainte de astfel de operaţii trebuie să elimini orice fel de "posibilă" infecţie. Nu ne-a costat foarte mult pentru că (mulţumesc lui Dumnezeu) are dantura destul de bună. Mâine mergem şi la analize, foarte de dimineaţă (07:00). Este vorba de o listă de analize trimisă de doctorul de la Clinicco. Mâine ne apucăm de ele şi rezultatele le avem luni. Aşa că lucrurile par ok şi mergem înainte!

Trebuie să vă spun şi de o chestie tare! Ieri seară mă tot uitam pe la companiile de zbor low cost şi am găsit bilete destul de bune pentru Franta-Paris în luna Sept-Oct! Preţul biletelor pentru două persoane dus-întors: 500 de lei! Este ok!? Poate este cineva interesat şi chiar caută astfel de bilele reduse. Preţul acesta l-am găsit la BlueAir. Aşa că dacă doriţi, puteţi face şi voi un search! Eu am pus la căutare 20 Sept-10 Oct.

Acum mă retrag pentru că mâine trebuie să văd răsăritul *obligat forţat:)