duminică, martie 04, 2012

Oficial: Am despachetat!

sursa
Şi ne-am mutat! Au trecut 4 zile de când suntem în Bucureşti şi noi nici nu l-am văzut. Am avut atât de multe bagaje de despachetat şi atât de multe de făcut în noua casă încât nu am stat o clipă locului. Ne aşteptam să găsim cât de cât curat, dar cel ce a stat înaintea noastră, nu a auzit de lucrurile elementare pe care trebuie să le respecţi atunci când te muţi. Când am plecat de la Galaţi, am făcut curăţenie până în momentul plecării, iar ultimul lucru pe care l-am urcat în maşină a fost aspiratorul. Am zis să nu lăsăm după noi dezastru şi să respectăm noii veniţi chiar dacă nu o să îi cunoaştem (probabil) niciodată.

Bucureştiul nu a fost deloc generos cu spaţiul de locuit, precum a fost Galaţiul. Aici am găsit o mică garsoniera, într-un bloc relativ nou. Ne bucurăm totuşi că avem tot confortul şi că nu este necesar să mai investim noi în nimic. Ne simţim relativ bine, chiar dacă este micuţ. Aia mică chiar a plâns când am ajuns. Nu îi venea să creadă că e atât de mic. Dar acum, de când am şi aşezat, spaţiul a devenit unul de locuit şi acum totul pare în regulă. Blocul în care locuim se află la mică distanţă de "civilizaţie". Metroul îl avem la doar 5 minute de mers cu maşina, iar Cora se afla la 10 minute. Ne aflăm undeva în Sudul oraşului, la ieşire spre Autostrada Soarelui. Când o să mergem la mare, o să fie perfect! Nu ne-am aruncat deloc cu banii (chiar deloc!), am preferat ceva de locuit urmând ca atunci când termină aia mică cu toate problemele să ne mutăm la ceva mai bun (posibil tot aici în bloc). Suntem aici, coşmarul cu mutarea şi cu toate cele a luat sfârşit. Toate sunt în regulă acum!

Deja mi-e dor de Galaţi! Deja mi-e dor de prietenii de acolo, de oamenii ce îmi ţineau tot timpul de urât. Mi-e dor!

Aseară am reuşit şi rezolvăm şi problema cu internetul. Se pare că pe aici lucrurile se mişcă extrem de rapid şi oamenii chiar nu pierd timp. Lucrurile nu par deloc schimbate şi totul arată la fel. Oraşul este în continuare plin de gropi! Noroc că locuim la periferie şi nu trebuie să auzim hărmălaia din oraş.

Încă nu am reuşit să fac poze cu nouă locuinţă, mai trebuie să aducem un pat de mijloc dintr-o garsonieră vecină şi abia apoi putem spune că s-a terminat.

Şi ce e mai important, am lăsat pe sfârşit! În seara asta, în timp ce mă plimbam prin sufrageria internetului (plimbărici.ro), am aflat că am câştigat un ghid turistic *Grecia! Aşa de casă nouă! Premiul a fost oferit de Bialog.ro! Pe această cale, doresc să îi mulţumesc Bia-logului şi să îi urez O PRIMĂVARĂ FRUMOASĂ!

Dacă sunteţi iubitori de călătorie, puteţi oricând să intraţi pe plimbărici.ro şi să vă interesaţi despre noi şi noi aventuri!Este un forum extrem de atractiv şi de bine structurat!

Săptămâna ce tocmai se încheie azi, a fost una de schimbare în vieţile noastre. Urmează o altă săptămână grea, săptămână când aia mică merge să facă prima intervenţie. Ce a fost mai uşor a trecut, acum urmează greul. Vineri (09. Martie) intră în operaţie. Vă rog, pe această cale, să o încurajaţi cum puteţi voi! Dumnezeu o iubeşte mult şi ştiu că o să fie alături de ea în aceste momente grele! Dar vă rog şi pe voi să vă rugaţi... în sufletul vostru! Vă mulţumesc!

Toate bune şi să ne auzim cu bine!