luni, aprilie 09, 2012

Cand vine acasa...

Am planuri mari şi lucruri importante de făcut atunci când ajunge aia mică acasă! Îmi doresc tare mult să ieşim împreună, pentru că eu singur nu am ieşit decât să muncesc. Îmi doresc să redescopăr Bucureştiul, dar de data asta altfel faţă de cum mi-aş fi dorit la altă vârstă. Când stăteam în Galaţi şi ajungeam pe la Bucureşti, voiam ca în fiecare moment cât stăm pe aici să vedem cât mai multe. Poate că vă întrebaţi de ce? Având în vedere că m-am născut în Bucureşti şi la o anumită vârstă am decis să descopăr şi alte "locuri", atunci când ajungeam acasă, voiam să văd cât mai mult. Bucureştiul nu este tocmai cel mai frumos oraş, dar încetul cu încetul, acest oraş prinde personalitate! Începe să devină (din nou) acel mic Paris. Păcat de oameni! Pe ei nu ai cum să îi schimbi:)

Aşa...

Când vine aia mică acasă am în plan să ieşim mult, să vedem cât mai mult! Săptămâna viitoare vine acasă şi stă până în Iulie, când e următoarea intervenţie medicală. Până atunci avem timp să vedem tot ce e de văzut. DAR în prima săptămână când vine acasă vreau să mergem în următoarele locuri:

Trebuie să ajungă şi ea la Madame Lucie! Cele mai inspirate momente dulci, le poţi gusta doar la Madame Lucie! Poţi mânca macarons şi la Paul, dar nu sunt la fel de bune si mai sunt si scumpe...



Următorul loc pe listă este Rue de Pain. Dacă nu sunt resurse şi momentele prielnice pentru a ajunge la Paris, poţi sta liniştit, a venit Franţa la tine! Deci trebuie să ajungem şi aici:)


Un alt loc unde trebuie să ajungem şi sub nicio formă evitat este: Boutique du Pain


Pe lista se mai află şi chocolat! De acest restaurant am auzit la Bianca şi tare mi-a făcut poftă să ajung.
 Aşa că în prima săptămână avem treabă multă! Sper doar să găsesc parcare aproape cât să nu fie nevoie să o pun pe aia mică să meargă mult pentru că nu poate.

Cei ce doresc să iasă cu noi, îi aşteptăm:)