duminică, noiembrie 11, 2012

Din nou online!

Am lipsit cam mult de pe blog. Multi prieteni mi-au spus sa revin, sa incep din nou sa scriu.
Timpul mi-a permis sa scriu, nu am argumente sa spun de ce am ales sa nu mai scriu. Pur si simplu nu am avut starea necesara.
Am multe sa va povestesc!
In primul rand vrea sa va spun totul in legatura cu aia mica. Cred ca acest aspect conteaza cel mai mult.
Vreau sa va spun ca totul e bine acum, ca ea este bine si ca deja a inceput sa nu mai utilizeze carjele. Le foloseste foarte rar, doar atunci cand este necesar sa mearga mai mult. Speram ca pana la sfarsitul anului (atunci cand vremea ii permite) sa le lase de tot. Merge foarte bine si se simte remarcabil de bine. Ma bucur tare pentru ea, pentru noi. Ma bucur ca acum putem avea si noi o viata normala de cuplu. Ma bucur ca acum putem iesi si noi la plimbare, putem merge prin magazine. Sunt foarte fericit si nu prea stiu cum sa va arat lucrul asta, cred ca se intampla in mine si atat. Sau se poate vedea si pe fata mea.
Nu a fost deloc usor anul acesta, mutarea din nou la Bucuresti, operatiile suferite de aia mica, toate au condus la o concentrare maxima. Speram sa ne asezam si anul ce urmeaza sa vina sa fie unul mai calm si ceva mai intens pe plan sentimental si material.
Spun material pentru ca acum vreau sa intru putin si povestea financiara. Vreau sa va scriu si despre mutarea la Bucuresti si ca ceea ce am gasit aici nu seamana deloc cu ceea ce am lasat atunci cand am plecat, in urma cu aproape 4 ani.
Job-urile nu sunt deloc din cele mai bune, se incearca sa se profite la maxim de oameni si nu mai este deloc ceea ce era inainte sa plec. Se simte criza, chiar daca unii spun ca-i abureala. Nu, nu e asa. Chiar traim vremuri grele si banii nu-s deloc la colt de bloc. Nu ma pot plange, dar nici nu pot spune ca o duc extraordinar.
Astept cu nerabdare o schimbare in viata mea, pe plan profesional. Astept sa se intample ceva. Defapt nu astept, chiar incerc sa fac ceva in sensul asta. Vreau sa gasesc calea care sa imi permita confortul unei vieti decente. Inca sunt in cautari.
Aveam programate mai multe lucruri pentru acest final de an, dar din pacate nu le pot onora. Nu imi permit inca sa fac anumiti pasi pana nu exista o stabilitate.
 Voi ce mai faceti? Cum va mai este? Ce s-a mai intamplat in viata voastra in ultima jumatate de an?